Nëntotali
0.00

Friz Kronus, 300L, SCO-30

249.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Klasifikuar me konsum të energjisë A , frizi  Kronus është një mjaft ekonomik. Mjaft praktik dhe i përshtatshëm për ta vendosur në hapësira të ndryshme të shtëpisë. Me anë të teknologjisë së fundit, ky friz arrin që të ftofë në të gjitha pjesët njësoj, duke mundësuar kështu ftohjen e pijeve apo ushqimeve të juaja.


  -Kapaciteti i frizit: 300L
  -Klasa e energjisë A 
  -Teknologjia e fundit mundëson ftohje të shpejtë
  -Garancioni: 5 Vite
 • friz,kronus,300l,sco-30

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve