Nëntotali
0.00

Pompë Elektrike për Bidon, Silver SP-15

6.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën

6.90 €

Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:

    Ky shpërndarës uji  ka densitet të lartë, pa materiale toksike dhe pa erë. Bateri e integruar e rikarikueshme dhe shumë e lehtë për përdorim. Pajisja elektrike e përshtatshme për një sërë modelesh shishesh. Kjo paisje portative është për përdorim të brendshëm shtëpi apo zyre dhe të jashtëm si kampe, piknik, aktivitete, etj.

  • pompe,elektrike,për,bidon,,silver,sp-15

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve