Nëntotali
0.00

Konvertues për Vetura, Hytech HY-XBA35 Black Aux + Micro SD në Bluetooth

4.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:

    Konvertuesi Hytech HY-XBA35 arrin që nga Black Aux të konvertuj në  Micro SD në Bluetooth.E përshtatshme për veturen tuaj që të keni qasje me gjdo lloj telefoni në muzikën e veturës tuaj.

  • konvertues,per,vetura,,hytech,hy-xba35,black,aux,+,micro,sd,në,bluetooth

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve