Nëntotali
0.00

Xhezve e kafës,Sinbo, SCM-2

7.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Sinbo xhezve është një aparat i shkëlqyeshëm për përgaditjen e kafës..Për shkak të madhësisë së saj të vogël, ju mund të shijoni kafe jo vetëm në shtëpi, por edhe të merrni atë në udhëtime, të ndryshme


  -Vëllimi i enës: 0.4 L 
  -Konsumi i energjisë: 1000W 
  -Gjatësia e kordonit të fuqisë: 0.71 (m)

 • xhezve,kafes,sinbo,scm-2

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve