Nëntotali
0.00

Blender Sinbo, Set, SHB-3147, 400W

20.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Blender Sinbo HB-3147, i cili është kompakt, me një fuqi prej 400 W, ideale për përgatitjen e një larmi recetash me një strukturë homogjene. Blenderi ka një grup prej 4 tehave të çelikut inox të heqshëm për pastrim të shpejtë dhe të lehtë. Butoni i kontrollit ofron hyrje në 15 shpejtësitë për të rregulluar strukturën e secilës recetë sipas dëshirës tuaj. 

  -Vëllimi : 500 - 750 ml
  -Fuqia : 200 - 500 Watts
  -Materiali: Plastike

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve