Nëntotali
0.00

Mikser Sinbo, SMX-2758

12.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Mikser i dorës Sinbo, i cili falë fuqisë 200W, arrin që të përziej vezët apo edhe  kremat e ndryshëm për ëmbëlsira.Me anë të 4 shpejtësive, arrini që me efikasitet të përzieni kremat e ndryshëm.Shtesat prej materialit të qelikut, mundë të ndërrohen në bazë të përbërësit të cilin jeni duke e përgaditur.Materiali i saj cilësor mundëson që ju të punoni dhe në të njejtën kohë nuk krijon zhurmë.

  -Fuqia: 200W
  -Shtesat e qelikut
  -5 cilësime të shpejtësisë
  -Funksioni Turbo

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve