Nëntotali
0.00

Thithëse Bosch,700W, BGC05AAA1

95.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Me një peshë prej vetëm 4.4 kg, nuk është problem ta mbani lart e poshtë shkallëve. Vakumi përfshin gjithashtu një furçë me shumë sipërfaqe. Kapaciteti i shkëlqyeshëm i mbledhjes së pluhurit përbëhet nga sistemi efikas i filtrimit. Edhe grimcat më të vogla ruhen për të ndihmuar ata që vuajnë nga alergjia.Pastruesi i vakumit kombinon një sistem ndarës pluhuri me efikasitet të lartë me një filtër HEPA të larë për të siguruar ajrin e pastër.

  -Kapaciteti: 1.5L
  -Lloji i filtrit të shkarkimit HEPA
  -Fuqia 700 W
  -Gjerësia: 31,4 cm
  -Thellesia: 26,8 cm
  -Lartësia: 38,1 cm
  -Garancioni: 2 vite

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve