Nëntotali
0.00

Thithëse elektrike Bosch, BGC05AAA2

114.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:

    Thithësja elektrike Bosch siguron pastrim efikas dhe të lehtë me rezultate të shkëlqyera. Kjo fshesë me vakuum kompakt siguron efikasitet të lartë 3A dhe jep rezultatet më të mira për klasën tuaj në pastrimin e dyshemeve, filtrimin e pluhurit dhe efikasitetin e energjisë.


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve