Nëntotali
0.00

Thithëse elektrike Bosch

39.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Thithëse praktike dhe mjaftë funksionale e cila është e dobishme për pastrim të shpejtë sa herë që ju nevojitet.Madhësia e saj kompakte, ju lejonë që të pastroni pjesët më të vështira me dorë.

  -Fuqia: 60W
  -Treguesi i karikimit të baterisë
  -Pesha e pajisjes: 1.2 kg
  -Dimenzionet: 138x110x368 mm.
  -Kohëzgjatja: deri në 12 min.
  -Ena e pluhurit e lehtë për tu zbrazur.
  -Koha e mbushjes: 12-16 orë


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve