Nëntotali
0.00

Mikser Bosch, 500W, MFQ40301

25.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Dizajni ergonomik dhe forma e veçantë e dorezës, me veshje  SoftTouch, siguron që pajisja të jetë shumë më e rehatshme dhe më e sigurt në dorë.Pesha është ulur ndjeshëm duke përdorur teknologjinë më të fundit motorike dhe materialet, duke e bërë punën më të lehtë dhe më pak të mundimshme.Shtimi i më shumë vëllimit të ideve të kuzhinës. Inçizuesit novator FineCreamer janë të pajisur me topa të vegjël për të injektuar më shumë ajër në përzierjen e përpunuar.Shpejtësia korrekte është e disponueshme për çdo aplikim, së bashku me fuqinë optimale për çdo situatë - në sajë të pesë cilësimeve të shpejtësisë.Një impuls / turbo shtesë siguron performancë maksimale në prekjen e një butoni.

  -500W
  -Teknologjia moderne e motorëve.
  -5 cilësime shpejtësie
  -Vendosje shtesë impuls / turbo
  -Buton i veçantë për nxjerrjen e shiritave dhe grilave 
  -Strehim plastik i projektuar ergonomikisht
  -Garancioni: 2 vite


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve