Nëntotali
0.00

Mikser Bosch, MFQ3030S

31.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Një model i lehtë që me çmim të arsyeshëm ofron cilësi të lartë. Pajisur me dy pullat dhe dy pullat. Me katër cilësime shpejtësie dhe funksionin turbo, gjithmonë do të gjeni shpejtësinë që ju nevojitet. Motori me fuqi 350 W.Pajisja e fuqishme dhe jashtëzakonisht e qetë. Zhurma e shkaktuar nga puna zvogëlohet ndjeshëm duke përdorur teknologjinë dhe materialet më të fundit.Pesha është zvogëluar ndjeshëm për shkak të aplikimit të materialeve më të fundit dhe teknologjisë së motorit, duke e bërë punën më të lehtë dhe më pak të lodhur.Funksioni shtesë pulsi / turbo siguron efikasitet maksimal me vetëm një shtypës butoni dhe ju lejon të përgatitni brumin e përsosur ose të merreni me pajisje shtesë në anën e pasme të pajisjes.


  -Hyrja e energjisë: 350 W
  -Teknologjia moderne e motorit: e fortë, e qetë dhe e lehtë
  -4 shpejtësi
  -Garancioni: 2 vite

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve