Nëntotali
0.00

Termometer Digital Me Bateri, FT-200

19.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Termometer Digital Me Bateri, FT-200 
  • Vetëm 40gr dizajn portativ i hollë dhe i lehtë
  • Miratuar nga CE dhe FDA
  •Koha e matjes 0.5 sekonda
  Aftësia për të matur trupin, dorën, krahun, qafën dhe ballin
  •Funksioni i matjes së temperaturës së ambientit
  •Veçoria matëse e objekteve
  Shikimi automatik i të dhënave historike
  •Funksion automatik
  •Përmasat: 13cm*3.5cm
  Punon me 2 bateri AAA
 • termometer,digital,me,bateri,,ft-200,,temperatur,mates

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve