Nëntotali
0.00

Thithëse elektrike Samsung, VCC4135S37

69.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Thithëse nga firma e njohur Samsung vjen me një fuqi prej 1600 W, ku me anë të kësaj fuqie arrihet nje pastrim  mjaftë cilesor i dyshemeve të ndryshme. Zbrazja e kapakut pas pastrimit mund të jetë pjesa më e pakëndshme e detyrës. Mirëpo kjo  nuk është e vështirë me kapakat e  Samsung që lejojnë shkarkimin e lehtë. Ju mund të përfundoni gjithçka në tre hapa të thjeshtë. Thjesht shtypni butonin, tërhiqni tabakën e pluhurit dhe tërheqëni atë thjesht duke lëvizur nyjen. Samsung përdor filtrimin HEPA për të mbajtur ajrin e pastër të ajrit kur është duke thithur. Duke mbledhur grimca të vogla, të pluhurit. Filtrat HEPA sigurojnë një mjedis shumë më të pastër dhe më të shëndetshëm.Kjo thithëse cilësore ka këto specifika:

  -Fuqia: 1600W
  -Kapaciteti i pluhurit 3L
  -Pesha 4.2kg
  -Fuqia e thithjes 320 W
  -Niveli i zhurmës: 83 dBA
  -Tubat Metalike
  -Gjatësia e kabllos: 6 metra
  -Përmasat
  :29,8 x 54 x 31,3 cm
  -Garancioni:2 vite
 • thitheselektrike,samsung,vcc4135s37,fshese,fshes,fshesë,fshis,thithëse

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve