Nëntotali
0.00

Thithëse elektrike Samsung, VCC4550V3B

64.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Thithëse nga firma e njohur Samsung vjen me një fuqi prej 1800 W, ku me anë të kësaj fuqie arrihet nje pastrim  mjaftë cilesor i dyshemeve të ndryshme. Zbrazja e kapakut pas pastrimit mund të jetë pjesa më e pakëndshme e detyrës. Mirëpo kjo  nuk është e vështirë me kapakat e  Samsung që lejojnë shkarkimin e lehtë. Ju mund të përfundoni gjithçka në tre hapa të thjeshtë. Thjesht shtypni butonin, tërhiqni tabakën e pluhurit dhe tërheqëni atë thjesht duke lëvizur nyjen. 

  -Fuqia: 1800W
  -Kapaciteti i pluhurit 1.3L
  -Pesha 4.2kg
  -Fuqia e thithjes 360 W
  -Niveli i zhurmës: 83 dBA
  -Tubat Metalike
  -Gjatësia e kabllos: 6 metra
  -Përmasat: 310 x 316 x 502 mm
  -Garancioni:2 viteProdukte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve