Nëntotali
0.00

Televizor Telefunken, 65inch, UHD, Android, 65UA9001

499.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Televizor Panda 65UA9001 i cili fal performancave të cilat i ka ofron pamje të qartë të fotografisë falë kualitetit 4k. Shikoni imazhe të qarta dhe të mprehta me 4K UHD TV që ka 4x më shumë pikselë se FHD TV. Përjetoni një nivel tjetër të pamjes mbresëlënëse. Tani mund të shikoni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.Me anë të teknologjisë Smart, arrini që të kyqeni edhe në internet dhe mundë të shfletoni browserin apo të ndëgjoni programe të ndryshme në youtube.

  -65inch
  -Sistemi: Android
  -Smart Tv
  -Kualiteti: 4k
  -Garancioni: 2 vite
 • tv,televizortelevizor,panda,65inch,uhd,android,65ua9001

Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve