Nëntotali
0.00

Lavatriqe Telefunken, 8kg TFW1054

269.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  -Lavatriqe Telefunken
   -Kapaciteti: 8kg
   -Shpejtësia: 1000rpm
   -ECO Drum Clean
   -Vlerësimi i energjisë: A ++
   -Dimenzionet: Gjatësia 85cm, Gjerësia 60cm,Thellesia 47cm
  -Garancioni: 5 vite

 • lavatriqe,telefunken,8kg,tfw1054,lavatrice,makin,makine,maqin

Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve