Nëntotali
0.00

Lavatriqe Telefunken, 1000rpm, 5kg

219.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Me programin shtesë ExtraShort 30, mund të thani deri në 5 kg lavanderi shpejt dhe me efikasitet, por gjithashtu tepër butë. Ky program është i dizajnuar për përdorim me programin Express 15 min, që do të thotë që lavanderi juaj është larë dhe tharë në më pak se një orë. Rregullimi automatik i ngarkesës përcakton sasinë e rrobave në tre hapa. Kështu, makina përdor vetëm sasinë e ujit dhe të energjisë elektrike që nevojitet për të kryer lavanderi. Në pajisjet me sistemin ActiveWater, rregullimi automatik i vazhdueshëm ju jep rezultate jashtëzakonisht të sakta. 


  -Klasa e efikasitetit të energjisë A +.
  -Shpejtësia maksimale e centrifugimit: 1000 rpm.
  -Ngarkesa maksimale: 5 kg
  -Garancioni: 5 Vite

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve