Nëntotali
0.00

Televizor Sunny, 43inch, Smart, Android, FHD

299.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Televizor Sunny i përshtatshëm për shtëpin apo zyrën tuaj.Me performancat të cilat i ka ofron pamje të qartë të fotografisë.  Përjetoni një nivel tjetër të pamjes mbresëlënëse. Auto Depth Enhancer rregullon nivelet e kontrastit me shumë shtresa për imazhe më reale. Tani mund të shikoni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.Me performancat të cilat i ka ofron pamje të qartë të fotografisë falë kualitetit High Definition.Falë opcionit smart, arrini që të shfletoni web-browserin apo të përdorni aplikacione të ndryshme.

  -43inch
  -Lidhjet: HDMI 3, USB 2, Ethernet
  -Smart 
  -Sistemi Android
  -Garancioni: 2 vite
 • tv,televizortelevizor,sunny,43inch,smart,dled

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve