Nëntotali
0.00

Gullash Gjedhi, Pikant, Podravka, 200 gr.

2.45 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Gullash Gjedhi

  Vlerat ushqyese për 100 gr:

  Energji 115 kcal

  Yndyrë: 6.0 gr

  Karbohidrate: 6.0 gr

  Kripë: 1.2 gr

  Sqarim!!!

  Megjithëse ne kemi marrë të gjitha masat për të siguruar që çdo informacion mbi produktin është i saktë, produktet ushqimore ndryshojnë shpesh dhe si rezultat përbërësit, sasia e përbërësve, vlera ushqyese, alergjenët mund të ndryshojnë. Para konsumimit, gjithmonë duhet të lexoni etiketën, përkatësisht deklaratën e produktit dhe të mos mbështeteni vetëm në informacionin e publikuar.
 • gullash,gjedhi,pikant,podravka,200,gr.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve