Nëntotali
0.00

Kufje White Shark , Gaming, GH-16

34.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Përdorni folësit me saktësi të lartë 50mm për tinguj stereo të shkëlqyeshëm dhe mikrofon të ndejshëm të rregullueshëm për lojëra dhe chat në internet.Dizajni i argjendë i shiritave të kokës me mbështjellës sintetik të veshëve lëkure ju lejon të luani orë të tëra në komoditet të plotë.Kontrollet e vendosura në mënyrë të përshtatshme në linjë për rregullim e zhurmës dhe të volumit.Lidhet me: PS4, laptop PC, Mac dhe paisje të ndryshme/ tabletë 
  • kufje,white,shark,,gaming,gh-16,ndegjojse,ndegjuese

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve