Nëntotali
0.00


HISTORIKU I KOMPANISȄ EBAA

Kompania EBAA, ka filluar aktivitetin e saj me datën 03.07.2019 dhe është themeluar me qëllim të ofrimit të Shërbimeve Online, për konsumatorët e Republikës së Kosovës.

Tendenca e kompanisë EBAA është që të ofroj shërbime të standardizuara, për konsumatorët e saj. Si rrjedhojë, kompania ka lidhur bashkëpunim të ngushtë me disa kompani të tjera, duke përfshirë furnizues të ndryshëm, që operojnë brenda industrisë së njëjtë në Republikën e Kosovës. Kompania EBAA si qëllim primar ka përmirësimin gradual të performancës së saj, në mënyrë që të krijoj rritje të kualitetit, në shërbimet e saj ndaj konsumatorëve.

QȄLLIMI

Duke marrë në konsideratë, që konsumatorët mund të kenë kohë të limituar, për të bërë blerje nëpër dyqane të ndryshme, ne kemi menduar për të gjetur një alternativ, ku do të ndihmoj njerëzit, në kursim të kohës së tyre. Përmes kompanisë EBAA ju mund të bëni porosi nga shtëpia juaj duke ju ofruar një gamë të gjërë të artikujve, duke përfshirë sektorët e higjienës, ushqimores, bylmetit, teknikës, tekstilit për meshkuj, femra, dhe fëmijë, tekstilit shtepiak, dhe amvisërisë dhe ushqimit për kafshë.

SHȄRBIMET

Kompania EBAA ofron për konsumatorët e saj një gamë të gjërë të artikujve, duke përfshirë kategoritë si në vijim:

(1) Elektronikë & Zyre
(2) Shtëpi & Kuzhinë
(3) Ushqimore & Lëngje
(4) Higjienë Personale & Esenciale Për Shtepi
(5) Kujdesi Personal,Shendet&Kozmetik
(6) Lodra & Video Lojëra
(7) Veshje, Këpucë & Aksesorë
(8) E-Baa Farmaci
(9) Dekorime & Produkte Për Festa
(10) Sport,Fitness&Hobi
(11) Librari & Zyre
(12) Autokozmetikë & Industriale
(13) Ushqim & Aksesorë Për Kafshë
(14) Mobileri
(15) Sezonale
(16) Bebe
(17) Gift Cards


Brenda çdo kategorie të prezentuar më lartë, ju mund të gjeni një diversitet të artikujve nga brende të mirënjohura vendore dhe ndërkombëtare. Eksperienca pozitive në lidhje me shërbimet e ofruara të kompanisë EBAA, do të jetë e garantuar.

MANUALI I POROSISȄ

Ju mund të filloni eksperiencën tuaj në blerjet online duke shënuar fillimisht www.e-baa.com, në pajisjen tuaj elektronike.

1. Për të bërë blerje, ju duhet që fillimisht të krijoni një Llogari Personale. Krijimi i llogarisë personale është shumë i thjeshtë, mjafton që të keni një “email address” dhe ju mund të krijoni llogarinë.
2. Përzgjedhni artikujt të cilët dëshironi t’i bleni duke klikuar në “Shto në Shportë”.
3. Në Shportë, ju mund të shtoni sasinë blerëse duke selektuar artikuj të ndryshëm.
4. Në qoftë se pas selektimit ju dëshironi të largoni njërën ose disa nga artikujt e selektuar për blerje, atëherë ju mund të fshini, duke selektuar në “Shiko shportën tuaj” dhe pastaj te produkti i selektuar klikoni “Largo”.
5. Ju mund të ktheheni në faqen kryesore dhe të vazhdoni të shtoni artikuj të tjerë në shportë. Klikoni te ikona e Shportës në anën tuaj të djathtë në faqe dhe ju shfaqet dritarja e shportës si një Rishikim i Shpejtë (quick preview) me informatat mbi sasinë dhe çmimin e artikullit.
6. Vazhdoni te transporti, ku ju do të shënoni adresën e pranuesit të porosisë dhe mënyrën e transportit.
7. Caktoni mënyrën e pagesës: Cash apo përmes Kartelës Bankare (Kartela Bankare Visa apo Master)
8. Nëse keni përcaktuar përmes Cash, ju do të paguani në momentin që e pranoni porosinë.
9. Nëse keni përcaktuar përmes Kartelës Bankare, atëhëre juve do të ju duhet të shënoni informatat e kartelës në hapësirat ku kërkohen.
10. Pasi të bëhet pagesa ju do të pranoni një email konfirmimi me faturë dhe porosia juaj do të adresohet tek ne për verifikim stoku.
Për momentin ju mund të bëni pagesën vetëm në monedhën Euro - €. Në momentin që rrjeti ynë zgjerohet edhe në regjion, atëhërë do të ju ofrohet mundësia të bëni pagesa edhe me valuta të shteteve përkatëse

Në momentin që e kryeni pagesën me kartelë bankare, paratë tërhiqen zakonisht kur porosia juaj të jetë e gatshme për transport, edhe pse banka juaj ose lëshuesi i kartelës mund të rezervojë menjëherë të drejtën për tërheqje të shumës nga llogaria juaj bankare.
Për të bërë blerje në E-BAA , ju mund ta bëni atë pa pasur nevoj te krijoni llogari.

INFORMACIONE MBI TRANSPORTIN

Transporti për tek adresa juaj, bëhet çdo ditë të javës, duke filluar nga e hëna deri të dielën. Transporti bëhet brenda 48h, në të gjitha qytet e Kosovës. Nëse keni bërë pagesën, duke vendosur një adresë të caktuar dhe pas kësaj ju keni ndëruarmendje, duke vendosur për një adresë të re për pranim të mallit të porositur, atëherë ju mund të kontaktoni shërbimin ndaj klientit për ta evidentuar këtë ndryshim, ose duhet të njoftoni korrierin, për ndryshim të adresës, në momentin që korrieri do të ju thërras për të ju njoftuar që porosia është duke arritur.

Hapja e Paketimeve - Korrieri ynë, në momentin që ju dorëzon pakon/porosinë, ju duhet të nënshkruani për pranimin e saj, me qëllim të evidentimit në sistemin digjital. Pakot nuk mund të hapen në momentin e pranimit të tyre, vetëm nëse ne shohim të arsyeshme hapjen e tyre. Për informata shtesë mund të na kontaktoni në numrat kontaktues.

Mënyrat e Transportit - Ne ofrojmë 2 lloje të transportit i cili vlenë për tërë teritorin e Kosovës:
a) Transporti Standard realizohet Brenda 48h (çmimi i Transportit Standard është 2€).
b) Transporti Pick a Date nënkupton që ju mund të rezervoni një datë të caktuar për dërgimin e porosisë. Aplikohet zakonisht për dhurata, paguaj sot që të dërgohet porosia në datë të caktuar (Çmimi i Transportit Pick a Date për të gjitha porositë është 6€).

GARANTIMI NȄ SHȄRBIM Ne mbajmë të dhënat tuaja personale brenda kompanisë dhe sigurojmë për konfidencialitetin e tyre. Ato mund të shfrytëzohen nga pale të tjera vetëm nësë kërkohen nga organet shtetërore. Informatat personale që ne i ruajmë për ju janë : Emri Mbiemri, Email Adresa, Adresa e Transportit dhe Historiku i Blerjeve. Për më shumë detaje, shihni Politikën e Privatësisë.

KONTAKTI
Konsumator të nderuar! Për çdo pyetje që ju mund të keni në lidhje me shërbimet tona, ju lutem që të na kontaktoni në numrat tonë zyrtar:
Përmes telefonatës/thirrjes pa pagesë 0800 33 333,
Përmes SMS në numrin +383 49 369 586,
Përmes Viber +383 49 369 586,
Përmes Whatsapp +383 49 369 586