Toster, RAF 800W, R261

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€13.90 /1

Sasia:
(-1 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 2862157
Shpërndaj:

Tosteri RAF R.261 ka të gjitha funksionet e nevojshme për të përgatitur shpejt mish, peshk dhe sanduiçe të shijshëm dhe ushqyes. Kutia është bërë nga plastika e zezë me cilësi të lartë rezistente ndaj nxehtësisë. Elementi ngrohës 800 W siguron ngrohje të shpejtë dhe të barabartë të dy sipërfaqeve të punës që nuk ngjiten. Grilat RAF R.261 janë shumë të lehta për t'u përdorur, ushqimi nuk digjet dhe hiqet lehtë. Falë madhësisë së saj kompakte dhe mekanizmit të kyçjes, grila ruhet lehtë. Kapaku ka drita treguese të fuqisë dhe gatishmërisë, gjë që e bën më të lehtë kontrollin e procesit të gatimit.

Ka tregues operacioni për rastin, Çdo pjatë është e veshur jo ngjitëse, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për djegien e ushqimit., Fuqia: 800 W, Strehimi plastik rezistent ndaj nxehtësisë, Veshje jo ngjitëse, Treguesi i fuqisë, Treguesi i gatishmërisë për përdorim, Kapëse-kyç, Madhësi kompakte, e lehtë për t'u ruajtur, Furnizimi me energji elektrike: 220-240 V - 50/60 Hz.

Nuk ka ende komente për këtë produkt