Hekur për Hekurosje, Galaxis Violet, Fakir, 2200W

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€31.90 /cp
Çmimi me zbritje:
€16.90 /cp

Sasia:
(1 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : xc2840014
Shpërndaj:

Hekur për hekurosje Fakir jep rezultate të përsosura në detajet më të vogla.

Ajo ka një fuqi prej 2200W dhe një prodhim me avull prej 40 g / min për performancë superiore.

Ky hekur është ideal për çdo lloj pëlhure dhe siguron rezultate të përsosura për shkak të saktësisë së saj të paprecedentë.

Profili i lartë për hekurosje të përsosur në detajin më të vogël.

Lejon qasje në zona të vështira të tilla si jakë dhe mëngë.

Sistemi anti-gërvishtje parandalon shfaqjen e njollave në pëlhura edhe kur i përdorni ato në temperatura të ulëta.

Ky hekur ofron një hekurosje të shpejtë dhe të lehtë të pëlhurave delikate, ideale për heqjen e pëlhurave të tilla si perde, kostume dhe më shumë.

Ky hekur ka këto specifika:

-Konsumi maksimal i energjisë: 2200W,

-Madhesia:14,5 x 27.5 x 12 cm,

-Tensioni i hyrjes: 220 - 240 V,

-Gjatesia e kordonit te kabllos: 2m,

-Avulli I vazhdueshem: 40g/min

Nuk ka ende komente për këtë produkt