Fem për Flokë, Nova, NV-9211

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€6.90 /1 Copë
Çmimi me zbritje:
€4.90 /1 Copë

Sasia:
(14 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : may2836970
Shpërndaj:

Specifikimet

5000 vat.

Ftohtë/Nxehtë.

Ideale për udhëtime.

Me përzgjedhës fuqie.

Me grykë koncentratori ajri.

Dorezë e gjerë dhe e rehatshme.

Dizajn modern.

Lehtë për tu përdorur.

Nuk ka ende komente për këtë produkt