Dubak për Fëmijë, i Kaltër, 50x50x56cm

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€29.90 /Copë
Çmimi me zbritje:
€24.90 /Copë

Sasia:
(15 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : icy9150408
Shpërndaj:

Dubaku sherben për argetimin e foshnjave tuaja, poashtu përdoret për mesimin e femijeve që të ecin me shpejt dhe të ndihen me të sigurt.

Kujdesi dhe Mirëmbajtja:

Lani duart me ujë të ftohtë, pa zbardhues, me tharje të thatë. Periodikisht fshini pjesët plastike të pastra me një leckë të lagur dhe sapun të butë.

Nuk ka ende komente për këtë produkt