Caj me Shije Manaferre & Boronicë Loyd 40 GR.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.33 /cp

Sasia:
(29 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 5475021
Shpërndaj:
Çaj me shije të manaferrës dhe boronicës. Përbërësit: Lule hibiskus, mollë, aromatizues, mjedër, boronicë, manaferrë. Përmban jamball- personat me tension të lartë duhet ta evitojnë konsumimin e tepruar.Të ruhet në vend të thatëTë konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!
Nuk ka ende komente për këtë produkt