Çaj i Gjelbër Evergreen 35gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.25 /cp

Sasia:
(63 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 5649105
Shpërndaj:

Përbërësit: Çaj i gjelbërt.

Mënyra e përgaditjes: Në 200 ml ujë të valuar, vendosni filterin me çaj, prisni për 5-6 min, pastaj është i gatshëm për konsumim.Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët!Të konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!

Nuk ka ende komente për këtë produkt