Çaj i Frutave të Malit Evergreen 55gr.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.46 /cp

Sasia:
(26 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 5649110
Shpërndaj:
Përbërësit: Hibiskus, mollë, gjethe manaferre të ëmbël, aromatizues, kaçe, shtog, fruta murrizi.Mënyra e përgaditjes: Në 200 ml ujë të valuar, vendosni filterin me çaj, prisni për 5-6 min, pastaj është i gatshëm për konsumim.Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët!Të konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!
Nuk ka ende komente për këtë produkt