Caj Bekunis Evergreen 30 GR.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€1.21 /cp

Sasia:
(26 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 5649100
Shpërndaj:
Përbërësit: 200mg ekstrakt të frutit Sena, përmban rreth 20 mg senosidë, joaktiv dioksid i silicit, xhelatinë, polisorbat 80, talk, magnez, celulozë, mikrokrista;line, laktozë, polimetakrilate, acid poli metakrilik, glikol polietilen, dioksid titanium, sakarozë, akacie, karbonat kalciumi, acid stearik, acid palmitik, glukozë.Mënyra e përgaditjes: Në 200 ml ujë të valuar, vendosni filterin me çaj, prisni për 5-6 min, pastaj është i gatshëm për konsumim.Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët!Të konsumohet brenda afatit të shtypur në paketim!
Nuk ka ende komente për këtë produkt