Nëntotali
0.00

Pytjet më të shpeshta

Cka nënkupton Butoni Ruaj për më vonë në Aplikacionin e-baa?
Brenda shportës tuaj ju keni vendosur artikuj të cilët mendoni t’i bleni më vonë. E baa ju ofron mundësinë e largimit të produktit nga shporta duke e vendosur “Në pritje” për blerjen e ardhshme. Juve ju shfaqen produket nën shportën e blerjes, kështu është shumë e thjeshtë dhe e shpejtë që të rivendosen produktet prap në shportë nga kolona Ruaj për më Vonë.

Cili është dallimi në mes të Ruaj në Listën e Dëshirave dhe Ruaj për më Vonë në aplikacionin E-baa?
Lista e dëshirave është lista juaj ku mund të shtoni produkte të cilat jo domosdoshmërisht keni vendosur t’i bleni ndërsa Ruaj për më Vonë është hapësira e cila krijohet nën shportën e produkteve për blerje. Si në Listën e Dëshirave ashtu edhe te kolona Ruaj për më Vonë ju mund të vendosni produktet në shportë apo t’i largoni nga listat tuaja.

A mund të Riporosis Produktet të cilat i kam blerë më herët pa pasur nevojë t’i shtoj përsëri në shportë?
Ju mund të riporositni të gjithë artikujt Ushqimor të cilët i keni blerë më herët në hapësirën –Riporosit- në pjesën e poshtme të aplikacionit E-baa. Produktet ju shfaqen të gjitha në një vend dhe ju mund t’i shtoni në shportë aty për aty.

Cilat janë benefitet e përdorimit të Aplikacionit E-baa?
Aplikacioni E-baa është mënyra më e shpjetë e realizimit të blerjes. Në aplikacion kemi futur opsione të cilat nuk mund t’i gjeni ne web për të thjeshtësuar edhe më shumë blerjen tuaj. Në aplikacion ju mund të gjeni Kolonën Riporosit ku ju mund të riporositni të gjithë artikujt Ushqimor të cilët i keni blerë më herët në hapësirën –Riporosit- në pjesën e poshtme të aplikacionit E-baa. Produktet ju shfaqen të gjitha në një vend dhe ju mund t’i shtoni në shportë aty për aty. Gjithashtu, ju mund të gjeni kolonën Historia e Blerjes ku ruhen të gjitha blerjet tuaja dhe ofrohet mundësia për aplikim të Kthimit të Produkteve përmes aplikacionit. Të gjitha produktet mundeni t’i shtoni në shportë dhe të editoni sasinë e produktit në faqën e parë ku ju shfaqen produktet, pa pasur nevojë të hyni Brenda në Produkt. Ju mund të ruani produket në Listën e Dëshirave dhe t’i largoni nga ajo vetëm me një prekje. Ju mund të ruani produket në hapësirën Ruaj për më Vonë dhe në momentin që dëshironi t’i bleni ato produkte, t’i bartni në shportë vetëm duke shtypur butonin Shto në shportë.

A kam nevojë të krijoj llogari për të bërë porosi?
E gjitha që ju nevojitet është një email. Për të bërë porosi ju duhet të krijoni llogarinë tuaj me qëllim të menaxhimit sa më të mirë të artikujve në shportë. Gjithashtu ju krijohet mundësia për t’i ruajtur artikujt në Listën e Dëshirave.

Kam harruar fjalëkalimim tim. Çfarë mund të bëj?
Ndiqeni “Keni harruar fjalëkalimin tuaj” në kolonën që shfaqet në hyrje të log in-it. Shkruani email-in tuaj dhe ju do të pranoni email-in për rivendosje të Fjalëkalimit në email-in e shënuar.

Si mund ta ndryshoj adresën time të Transportit?

Ju mund ta ndryshoni adresën duke klikuar në Llogaria-Info Personale,aty mund të ndryshoni të dhënat tuaja.

Si mund të bëjë anulimin e porosisë para se të kryej pagesën?
E thjeshtë, klikoni ne shportën tuaj dhe shtypni në opsionin Fshij te produktet qe dëshironi t’i largoni nga shporta.

Cilat janë mënyrat e pagesës?
Keni mundësi të zgjedhni në mes të dy mënyrave të pagesës:

- Pagesa Cash on Delivery – Paguaj në momentin kur të pranoni porosinë dhe
- Pagesa përmes Kartelës Bankare – Paguaj përmes Kartelës Bankare gjatë blerjes në web ose aplikacion mobil.

A mund të anuloj ose të bëj ndryshime në porosinë time?
Anulimi i porosisë mund të bëhet vetëm për sasi të produktit, nuk mund të behet anulimi i tërë faturës (artikujve në shportë). Nëse vendosni të anuloni total sasinë, atëherë mundësia e vetme është që ju të pranoni njëherë porosinë më pas të bëni Kthimin. Anulim për sasi nënkupton nëse për X artikullin keni shënuar sasinë p.sh. 10 copë dhe ju dëshironi të bëni porosi vetëm për 7 copë, atëherë mjetet financiare për 3 copë do të ju kthehen në llogari bankare.

Ku mund të gjejë këshilla për madhësi për veshje?
Në çdo veshje, në momentin që klikoni për të parë artikullin, te hapësira për të përzgjedhur madhësinë gjendet edhe Tabela e Madhësive. Klikoni në të dhe do të ju shfaqet tabela me madhësi sipas standardit Italian dhe këshillat se si duhet të mateni.

Pse është në proces pagesa ime?
Pagesa juaj qëndron në proces deri sa të konfirmohet dhe vërtetohet stoku për produktet e paguara. Për çdo mospërputhje ne do të ju kontaktojmë përmes email-it apo numrit kontaktues.

Si mund të na kontaktoni?

Mënyrat e komunikimit:
• Përmes telefonatës/thirrjes 0800 33 333,
• Përmes SMS në numrin +383 48 333 456
• Përmes Viber +383 48 333 456,
• Përmes Whatsapp +383 48 333 456.

Orari i përgjigjjes së telefonatave:
0800 33 333 – Nga e Hëna në të Shtune në orarin 08:00-16:00h
Whatsapp, Viber, SMS, Facebook, Instagram – Nga e Hëna në të Diele në orarin 08:00- 22:00h

A janë të sigurta informatat personale?
Ne mbajmë të dhënat tuaja personale brenda kompanisë dhe sigurojmë për konfidencialitetin e tyre. Ato mund të shfrytëzohen nga palë të tjera vetëm nëse kërkohen nga organet shtetërore. Informatat personale që ne i ruajmë për ju janë : Emri Mbiemri, Email Adresa, Adresa e Transportit dhe Historiku i Blerjeve. Për më shumë detaje, shihni Politikën e Privatësisë.