Nëntotali
0.00

Na kontaktoni

Kontakti

Pyetjet më të shpeshta

Gjeni përgjigjjet që ju duhen në kolonën Pyetjet më të Shpeshta.

Këtu I gjeni informatat e rëndësishme pë përdorim të webit dhe aplikacionit e-baa

Ne do të jemi në kontakt shumë shpejtë

Ne synojmë të përgjigjemi brenda 24 orëve, megjithatë, gjatë periudhave të ngarkuara si festat e fundvitit, aktivitetet dhe fushatat speciale, mund të duhet pak më shumë kohë për tu kthyer. Dëshironi të kontaktoni me ekipet tona? Shkoni poshtë për më shumë detaje.


Shërbimi ndaj klientit
Email: contact@e-baa.com
Tele: 0800 33 333
Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës