Na kontaktoni

Kontakti

Pyetjet më të shpeshta

Gjeni përgjigjjet që ju duhen në kolonën Pyetjet më të Shpeshta.

Këtu I gjeni informatat e rëndësishme pë përdorim të webit dhe aplikacionit e-baa

Ne do të jemi në kontakt shumë shpejtë

Ne synojmë të përgjigjemi brenda 24 orëve, megjithatë, gjatë periudhave të ngarkuara si festat e fundvitit, aktivitetet dhe fushatat speciale, mund të duhet pak më shumë kohë për tu kthyer. Dëshironi të kontaktoni me ekipet tona? Shkoni poshtë për më shumë detaje.

Thjeshtë plotësoni formularin dhe klikoni 'dërgoni' për të paraqitur një pytje:


Sigurohuni që adresa juaj e postës elektronike të jetë e saktë në mënyrë që të mund t'i përgjigjemi kërkesës suaj.
Zgjedhni
 • Zgjedhni
 • Preferncat e kontaktit
 • Preferoj të kontaktohem me telefon
 • Nëse keni nevojë,mund të më kontaktoni me telefon
 • Unë nuk dua të kontaktohem me telefon
Kosovë
 • Kosovë
 • Shqipëria
 • Maqedoni
 • Mal i zi
Lloji i pytjev (përzgjidhni)
 • Lloji i pytjev (përzgjidhni)
 • Si të blini
 • Vështërsit teknike
 • Informacion mbi produktin
 • Porosia ime
 • Kthim

Shërbimi ndaj klientit
Email: [email protected]
Tele: 0800 33 333
Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Start typing and press Enter to search


Login Riporosia Lista e dëshirave Lista ime Llogaria ime Si të blej online ?

Si të blej online ? Shit përmes ebaa Reklamo me ne Receta Ide Ndihmë