Ne i përkrahim të gjitha bizneset që janë të interesuar të jenë pjesë e ebaa

3 Elementet që sigurojnë suksesin tuaj

Ofroni produktet tuaja për qindra konsumatorë

Sell With Confidence

Një platformë e besueshme

Me një staf profesional dhe me bashkëpuntorë të besueshëm, ne ju sigurojmë juve një platformë të sigurtë për të shitur.

Boost Your Growth

Rrisni shitjet tua

Mjetet dhe burimet tona ju ndihmojnë juve që të keni një rritje në shitjet e produkteve tua.

Partner With #1

Lider #1 në Treg

Ne jemi të parët në këtë kategori në treg. Andaj edhe ju keni avantazhin që të jeni në hap me kohën e digjitalizimit.

Miliona konsumatorë ebaa mezi presin për të parë atë që keni në dyqan.

Fillo të shisni përmes ebaa

Gati?

Fillo të shisni përmes ebaa
Application stage

Aplikimi

Plotësoni aplikacionin duke na treguar se cilat produkte jeni të interesuar ti publikoni
Contract stage

Kontrata

Kontrata me ne bëhet pasi të keni përmbushur kriteret dhe pajtoheni me rregullat e ebaa
Registration stage

Regjistrimi

Ju do të keni një llogari tuajën në platformën ebaa për t'u përkujdesur për stokun tuaj
Onboarding stage

Implementimi

Pregatitja e produkteve në përputhje me rregullat ebaa për tu insertuar në web
Go Live stage

Testimi

Pasi të kemi publikuar në platformë produktet tuaja, ne do të i testojmë para se ti publikojmë online