Nëntotali
0.00

Hekur për Flokë, DSP 10264


Drejtues dhe kaçurrela flokësh Granth Enterprise 2 në 1


Figaro me Keramike&Brushe, BabyLiss, 271CE


Hekur për Flokë, BabyLiss, St240E


Hekur për flokë Rowenta, SF4412D4


Figaro për flokë, Rowenta, Curling Tong


Çmimi 17.90 € 28.90 €12.90 €19.00 €29.00 €13.90 €
Brand Dsp FakirBabyLissBabyLissRowentaRowenta
Kategoria Figaro HekurFigaroHekurHekurFigaro
Materiali Plastik PlastikPlastikPlastikPlastikPlastik
Përshkrimi

Një drejtues përfekt që mundëson  stilime të ndryshme floku në  të njejtën kohë.
Pllaka të veshura me qeramikë ultra të lëmuara të mbushura me keratinë për flokë të drejtë të lëmuar dhe pa demtime. 
Projektuar për të mbrojtur flokët tuaj nga nxehtësia dhe për të promovuar një shkëlqim të shëndetshëm
 
Rreth këtij artikulli
Drejtues flokësh 2 në 1 plus kaçurrela
Pllaka të veshura për rrëshqitje të qetë. Madhësia e pllakës është e përshtatshme për flokë të shkurtër.
Temperatura profesionale 180°C dhe nxehet në 60 sekonda
Teknologji me një klik për ndryshim të shpejtë dhe të lehtë të bashkëngjitjes.

Lloji i flokëve :   Drejt
Materiali :  Qeramike
Ngjyrë         : Rozë
Madhësia : i vogël
Pesha e artikullit:  250 gram
Burimi i energjisë: Mundësuar nga bateria
Cilësimi i temperaturës maksimale: 1 32
Materiali i sipërfaqes së ngrohësit: Turmalinë

Performanca me efikasitet të lartë dhe me shkëlqim të shtuar me hekurin BabyLiss. Ky hekur përmban teknologji të gjithanshme të shiritave për të krijuar një kthesë të përsosur.

Një kontroll me temperaturë të lartë përcaktuese me ekran LED dhe sistemin e mbylljes ju lejon të stiloni me lehtësi. Gati për tu përdorur  në vetëm 1 minutë.

-Pllaka Qeramike
-Kontrolli i Temperaturës
-Funksioni On/Off
-Koha e ngrohjes:  1 minutë
-Gordoni i lëvizshëm

Drejtuesja Babyliss ju ofron drejtim perfekt në vetëm një kalim! 

Pllaka: 
Drejtuesi i flokëve është i pajisur me pllaka 25 x 95 mm për rregullim të shpejtë për të gjitha llojet e flokëve.
Veshje qeramike ndihmon për të ruajtur flokët tuaj.

Temperatura:
Zgjidhni temperaturën tuaj e cila mund të shkojë nga 180 në 230°C , është e qëndrueshme dhe homogjene. 

Komoditet dhe siguri: 
Mbyllja automatike.
Gati për 30 sekonda.
Merrni me vete në të gjitha udhëtimet tuaja pasi është shumë voltazh.

Këshilla: 
Ndani flokët tuaj në disa pjesë duke përdorur piskatore, zgjidhni një fije floku dhe rrëshqisni drejtuesin butësisht nga rrënja në majë.
Qëndroni 5 deri në 10 sekonda në secilën fije dhe kaloni drejtuesin në fije vetëm një herë (fibra e flokëve dobësohet shumë nga fërkimi i kalimeve të shumta). 
Hekuri Rowenta SF4412D4 ofron drejtim të sakt dhe efikas për flokëet tuaj gjithashtu duke mos i dëmtuar ato . Me ndihmën e ekranit LCD ju mund të zgjidhni temperaturën ideale sidomos për llojin tuaj të flokëve.Veshje unike e pllakave të qeramikës Ultra Shine Nano siguron mbrojtje të shkëlqyer të flokëve kundër mbinxehjes dhe në sajë të gamës së gjerë të temperaturës mund të zgjidhni mënyrën optimale sidomos për llojin tuaj të flokëve.

-Ekrani: LCD
-Koha e ngrohjes: 30 sekonda
-Tensioni: 110-240 V
-Gjatësia e kabllos: 1.8m
-Garancioni: 2 vite

Figaro Rowenta Curling Tong prodhon dredha të shtrënguara dhe të gjalla, me një diametër prej 16mm duke dhënë rezultate të forta dhe një shtresë qeramike për të rritur pamjen përfundimtare.

Një shumëllojshmëri e karakteristikave vijnë së bashku në një mjet për përdorim me performancë të madhe për dredha 180 C Temperaturë për rezultate të shpejta dhe efikase.Veshje qeramike për flokët ultra të ndritshme.16mm DIAMETER

 Për dredha të shtrënguara. Gati për tu përdorur në 1 minutë.


-Vendosja e temperaturës: 1
-Veshje: qeramike
-Diametri i furces: 16 mm
-Temperatura e rregullueshme: 180 C
-Treguesi i ngrohjes: PO
-Tensioni: 110-240 V
-Gjatësia e kordonit të energjisë: 1,8 m
-Garancioni: 1 VIT
-Kordonin 360C: PO
-Lloji i elementit të ngrohjes: Alumini
-Garancioni: 2 vite