Nëntotali
0.00

Pjatë Druri, për Servim, 20x2cm


Tëholluese Druri


Lugë Druri, Blister, Domy


Lugë Druri, me Vrimë, Blister, Domy


Lugë Druri, Blister


Lugë Druri, me Vrima, Blister, Domy


Çmimi 7.49 € 5.99 €0.99 €0.99 €0.79 €0.99 €
Kategoria Enë për Servim Petës (t'hollues)LugëLugëLugëLugë
Lloji Për Servim TjetërPërzierjePërzierjePërzierjePërzierje
Set No NoNoNoNoNo
Përshkrimi

Kjo pjatë prej druri ka ngjyrë kafe dhe përmban detaje të gdhendura në bambu.

Ideale për ushqime dhe ushqime të ftohta dhe të ngrohta.

Shijoni ushqimet, perimet dhe meze të preferuara me stil, ndërsa i servoni në pjatat prej druri.

Ideale për festa, kokteje, BBQ, darka ose piknik. 

Dimensionet: 20x2cm.

Kujdes: Pjata nuk është e përshtatshme për larje në enëlarëse ose përdorim në mikrovalë, pas larjes manuale dhe duhet të lihet të thahet në ajër në mënyrë që të thahet mirë. Ju lutemi lajeni para përdorimit të parë.

Me material druri.

Praktike në përdorim.

Pastrohet shumë lehtë.

Nuk rekomandohet të pastrohet në enëlarëse.

Prodhuar nga druri i cilësisë së lartë me shtresë anti-rrëshqitëse.

Pastrohet lehtë me dorë.

Nuk preferohet të pastrohet në enëlarëse.
Prodhuar nga druri i cilësisë së lartë me shtresë anti-rrëshqitëse.

Pastrohet shumë lehtë me dorë.

Nuk preferohet të pastrohet në enëlarëse.
Prodhuar nga druri i cilësisë së lartë me shtresë anti-rrëshqitëse.

Pastrohet lehtë me dorë.

Nuk preferohet të pastrohet në enëlarëse.
Prodhuar nga druri i cilësisë së lartë me shtresë anti-rrëshqitëse.

Pastrohet lehtë me dorë.

Nuk preferohet të pastrohet në enëlarëse.