Nëntotali
0.00

Raft për Libra, 122x20x34cm, DR-2209211


Çmimi 34.90 €
Lloji Rafte
Materiali Dru
Dimenzionet 180X90X30
Numri i Rafteve Druri
Përshkrimi

 Rafti i hapur i librave mund të mbajë një numër të madh librash për të kursyer hapësirë, duke mbuluar një zonë të vogël.

Është bërë nga materiali i papërshkueshëm nga uji me sipërfaqe të lëmuar, i cili pastrohet lehtë.

Mbajeni hapësirën tuaj të pastër dhe të rregullt.

I pershtatshem per apartamente, ambjente te ngushta, klasa, dhoma gjumi, dhoma per femije, biblioteka, dhoma ndenjeje etj.