Nëntotali
0.00

Paisje Fitnesi, Fitfllex, CN-FD-15


Shtrojë për Ushtrime Fitnesi, Pink, 180x61x1cm


Doreza Për Fitnes, Vjollce, 1X200


Pesha Fitnesi, 2x2KG


Pesha Fitnesi, 2X4KG


Pesha Fitnesi, 2X5KG


Çmimi 8.99 € 7.90 €1.99 €6.99 €7.99 €7.99 €
Kategoria Ushtruese ShtrojcëVeshjeTegaTegaTega
Lloji i përdorimit Krah YogaDorëzaDorëDorëDorë
Material Plastikë GomëLekurëPlastikëGomëPlastikë
Përshkrimi Arrini të bëni një stërvitje totale të trupit në komoditetin e shtëpisë tuaj me këtë ushtruese të stërvitjes Fitflex. Formoni dhe ushtroni gjoksin, shpinën, krahët, vithet, shpatullat dhe muskujt e barkut me një lëvizje. Brezat e rregullueshëm të rezistencës ofrojnë 6 nivele trajnimi me mbi 40 ushtrime që mund të bëhen për tu përshtatur nevojave tuaja të fitnesit. Shiritat e rezistencës dydrejtimëshe krijojnë rezistencë ndërsa shtyni përpara për një stërvitje intensive dhe i njëjti tension lirohet ndërsa rrëshqiteni përsëri në pozicionin tuaj fillestar. Mbulesa e presionit të gjurit ka një jastëk gome të butë dhe jo të rrëshqitshëm për të thithur çdo stres dhe mbushje shkumë, doreza ergonomike për kontroll të duhur gjatë stërvitjes. Dizajni i tij portativ do të thotë se është fleksibël, duke ju lejuar ta merrni kudo dhe nuk ngjitet në një vend si pajisjet e tjera të stërvitjes. 

htrojcë për ushtrime Yoga

E gjerë 61 cm, e gjatë 180 cm siguron rehati për njerëzit e të gjitha formave dhe madhësive. Me material shkumë me dendësi të lartë, dysheku premium i trashë 1cm i butë mbështet boshtin kurrizor, ijet, gjunjët dhe bërrylat në dyshemetë e forta

Me sipërfaqe anësore të dy anëshme, që nuk rrëshqasin, dysheku i  stërvitjes Premium për të gjitha qëllimet vjen me një avantazh të shkëlqyeshëm rezistent ndaj rrëshqitjes për të parandaluar dëmtimet

Elasticiteti i jashtëzakonshëm ju lejon të mbani ekuilibrin tuaj gjatë çdo stili ushtrimi. Teknologjia rezistente ndaj lagështirës bën që mat të lahet lehtësisht me ujë dhe sapun.


Dorza për ushtrime të fitnesit të cilat kanë një qëndrueshmëri të madhe. Shum praktike dhe mundë të përdoren edhe për sporte tjera sipas dëshirës.Tegë nga materiali i gomës i cili ju mundëson që të forconi pjesën e dorës apo edhe krahut.Mundë ta përdorni në palestra të fitnesit apo edhe në hapësira të ndryshme sipas dëshirës.

-Pesha: 2kg
Tegë nga materiali i gomës i cili ju mundëson që të forconi pjesën e dorës apo edhe krahut.Mundë ta përdorni në palestra të fitnesit apo edhe në hapësira të ndryshme sipas dëshirës.

-Pesha: 4kg
Tegë nga materiali i plastikës i cili ju mundëson që të forconi pjesën e dorës apo edhe krahut.Mundë ta përdorni në palestra të fitnesit apo edhe në hapësira të ndryshme sipas dëshirës.

-Pesha: 5kg