Nëntotali
0.00

Hekur për Hekurosje, me Avull, DSP, KD1093, 1000W


Hekur për Hekurosje, KB-2021


Hekur për Hekurosje, RAF R1261


Hekur me Bazë, RAF R1208


Hekur për Hekurosje, R.1212


Hekur me Avull, RAF R3037


Çmimi 19.90 € 5.00 €8.90 €24.90 €18.90 €33.90 €
Brand Dsp SokanyHaegerHaegerHaegerHaeger
Materiali Plastikë QelikQelikQelikQelikQelik
Watts 1000w 2000w2000WQelq-Metal2000W2000W
Përshkrimi
Një hekur i fuqishëm me avull 1000 W me një dizajn modern dhe kompakt që e bën të lehtë transportin dhe ruajtjen, duke zënë hapësirë ​​minimale!
Nxehet shumë shpejt dhe mund të përdoret në pozicion vertikal ose horizontal, në varësi të nevojave dhe preferencave tuaja.
 Hekurosni rrobat kudo që jeni! Ka një rezervuar të lëvizshëm me një kapacitet 100 ml dhe avull të vazhdueshëm (35 g / min). Ky hekur rrobash origjinal, i gjithanshëm dhe i lëvizshëm është i lehtë dhe i përshtatshëm, shumë i rehatshëm dhe i lehtë për tu përdorur. Hekuros në mënyrë efektive rrobat e rrudhura. Largon aromat dhe sterilizon pëlhurat.

Punon në rrjet me kabllon e integruar
Funksioni i avullit
Materiali: PC
Kapaciteti: 100 ml
Furnizimi i vazhdueshëm me avull: 35 g/min
Ngrohje ultra e shpejtë: 30 s
Fuqia: 1000 W
AC në: 210-240 V / 50 Hz
Gjatësia e kabllit: 100 cm
Përmasat: 20 x 17 x 7.0 cm

Hekur për hekurosje Sokany jep rezultate të përsosura në detajet më të vogla. Ajo ka një fuqi prej 2000 W dhe një prodhim me avull prej 35 g / min për performancë superiore.Ky hekur është ideal për çdo lloj pëlhure dhe siguron rezultate të përsosura për shkak të saktësisë së saj të paprecedentë.Profili i lartë për hekurosje të përsosur në detajin më të vogël. Lejon qasje në zona të vështira të tilla si jakë dhe mëngë.

Sistemi anti-gërvishtje parandalon shfaqjen e njollave në pëlhura edhe kur i përdorni ato në temperatura të ulëta.Ky hekur ofron një hekurosje  të shpejtë dhe të lehtë të pëlhurave delikate, ideale për heqjen e pëlhurave të tilla si perde, kostume dhe më shumë.Ky hekur ka këto specifika:

-Fuqia - 2000 W
-Avull i vazhdueshem 35g/min

Fuqia, W): 1000-1999 W
Tensioni (V): 220 V
Numri i modelit: Hekuri elektrik
Zgjedhja e modalitetit: Tre marshe
Certifikimin Eurotest (CE)
Lloji i Hekuri i thatë
Materiali: Baza Teflon jo ngjitëse
Mënyra e kontrollit: Mbrojtës dixhital
Stili Hekuri me tela
Pesha e logjistikës 1.300
Madhësia e logjistikës - gjatësia (cm) 30
Madhësia e logjistikës - lartësia (cm) 20
Madhësia e logjistikës - gjerësia (cm) 20
Emri: Hekur me avull dore
Model: R-1262
Fuqia: 2400 W
Kapaciteti: 400 ml
Spray Avull
Termostat
Nonstick

Hekuri me avull RAF RF-1212 është një hekur me avull cilësor që plotëson të gjitha kërkesat e hekurosjes moderne. 
Trupi është prej plastike me cilësi të lartë. Pllaka qeramike rrëshqet lehtësisht mbi çdo pëlhurë dhe është shumë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe dëmtimeve. 
Hekuri RAF RF-1212 - ka një rregullator avulli. Falë dizajnit të menduar të pllakës, avulli shpërndahet në mënyrë të barabartë mbi të, kështu që kërkohet më pak lëvizje për të lagur pëlhurën. 

Fuqia:  2000-2400W
Avull vertikal Jo
Kapaciteti i rezervuarit (ml) 350-390
Lloji i vetëm Qeramike
Material i vetëm Qeramika
Fuqia e avullit Deri në 90 g/min
nxitje me avull Më pak se 120 g/min
Fikja automatike Jo
Hekur me avull për hekurosje me kapacitet uji 1.3litra i përshtatshëm për hekurosjen e të gjitha materialeve edhe ato sensitive duke mos i dëmtuar gjatë fare.

Fuqia (W): 1700
Tensioni (V): 220
Emri i markës: RAF
Numri i modelit: R.3037
Baza: Çelik inox
Kontroll i rregullueshëm i temperaturës
Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.3 litra
Gjatësia e telit: 1.5 m