Nëntotali
0.00

Thithëse elektrike me korrent, Mini


Thithese Elektrike, HJW-1705


Mi Robot Vacuum - Mop P


Thithëse elektrike Rowenta, RO8341EA


Thithëse elektrike Rowenta, RO3753EA


Thithëse elektrike Rowenta, RO3724EA


Çmimi 69.99 € 44.90 €460.67 €259.00 €95.90 €89.00 €
Brand Goldmaster ElkosXiaomiRowentaRowentaRowenta
Lloji Elektrike ElektrikeElektrikeElektrikeElektrikeElektrike
Lloji Me Thes Me ThesMe ThesMe ThesMe ThesMe Thes
Watts 30m 1600W3000W750W750W750W
Përshkrimi
  • Modeli: Mini fshese me korrent pa tela
  • Motor elektrik BLDC
  • Kapaciteti i rezervuarit 100 ml
  • Shpejtësia e rrotullimit prej 88000 rpm
  • Filtri HEPA 30 AW
  • Dy fuqi thithëse
  • Funksionim standard deri në 30 minuta
  • Me fuqi maksimale deri në 9 minuta
  • Përmasat: 26.7 x 5.5 x 5 cm
  • Pesha: 500 gr

Thithese Elktrike, HJW-1705 në siperfaqe të lagështa dhe të thata. Me anë të fuqisë 1600W arrihet pastrimi i shpejtë dhe efikasë i sipërfaqeve të ndryshme shtëpiake. Fal rrotave lëvizëse, lehtë mundë ta lëvizni kudo. Falë teknologjisë së fundit, ajo pastron lehtë dhe në të njejtën kohë me kursim të lartë të energjisë.

-Fuqia:1600W
-Kapaciteti i pluhurit:2.5L

Dizajni i fshesës së re Xiaomi ka ruajtur linjat klasike dhe ngjyrën karakteristike të zezë të markës. Sensori i tij është ngritur për të qenë në gjendje të dijë më mirë se ku po shkon fshesa juaj e ardhshme, pa pasur ndonjë problem duke e përdorur atë. Përveç kësaj, ajo ka një depozitë për pluhurin që tani ofron një kapacitet deri në 0.30L. Sa i përket baterisë, ajo ruan kapacitetin e baterisë 3200 mAh , të prodhuar nga LG dhe Panasonic, e cila do të na lejojë një autonomi shumë të gjerë, duke pasur aftësinë të kthehemi në bazën e tij të ngarkimit pa ndonjë problem kur është afër të mbarojë bateria. Një tipar tjetër i motorit të ri Xiaomi është se është i aftë të kapërcejë pengesat deri në 2 cm të larta, kështu që një kabllo e pakujdesshme nuk do të jetë më pengesë për Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P Black.Ai ka një matës të distancës me lazer LDS me një skaner 360º si ai që testohet në makina të pavarura që kontrollon gjithçka rreth tij 1800 herë në sekondë për të zgjedhur rrugën më të përshtatshme të pastrimit në çdo kohë të dhënë. Ky lazer mbështetet nga një procesor R16-J për menaxhim më të madh të kapacitetit të tij dhe procesori kryesor Mali 400. Ai gjithashtu përfshin 12 sensorë me shumë drejtime për të zbuluar hapat ose ndryshimet në nivel, si dhe një sensor automatik të rimbushjes që do të kthehet në bazën e tij të ngarkimit pastruesi juaj i vakumit Robot kur bateria e tij po mbaron.

-Kapaciteti i nivelit të ujit: 0.20L
-Kapaciteti: 0.30L
-Bateria: 3200 mAh LG Li-Ion
-Madhësia: 35 x 35 x 9.45 cm
Rowenta RO7681EA  është fshesë me korrent super e lehtë  për tu përdorur, e krijuar posaçërisht për rezultate optimale të pastrimit në hapësira të vogla jetese. E pajisur me një kokë shumë efikase të thithjes, është shoqëruesi juaj ideal për pastrimin e hapësirave të ndryshme. Kompakt me një kapacitet 2 L.  I lehtë për tu ruajtur dhe përdorur falë modelit të tij super të lehtë dhe kompakt.

-Kapaciteti: 2 litra
-Fuqia: 750W
-Filtri i daljes: HEPA
-Garancioni: 2 vite

Thithësja vakum Cyclonic i Compact Power siguron pastrim efikas dhe të lehtë me rezultate të shkëlqyera. Kjo fshesë me vakuum kompakt siguron efikasitet të lartë 3A dhe jep rezultatet më të mira për klasën tuaj në pastrimin e dyshemeve, filtrimin e pluhurit dhe efikasitetin e energjisë.

Thithësja vakum Cyclonic i Compact Power siguron pastrim efikas dhe të lehtë me rezultate të shkëlqyera. Kjo fshesë me vakuum kompakt siguron efikasitet të lartë 3A dhe jep rezultatet më të mira për klasën tuaj në pastrimin e dyshemeve, filtrimin e pluhurit dhe efikasitetin e energjisë.