Nëntotali
0.00

Dorza për Ushtrime, Yukon


Shtrojë për Ushtrime Fitnesi, Pink, 180x61x1cm


Pesha Fitnesi, 2x2KG


Pesha Fitnesi, 2X4KG


Trake Vrapimi, AC-3500


Trake Vrapimi, AC-4000


Çmimi 4.99 € 7.90 €6.99 €7.99 €679.00 €659.00 €
Kategoria Veshje ShtrojcëTegaTegaTrak VrapimiTrak Vrapimi
Lloji i përdorimit Dorëza YogaDorëDorëFitnessiFitnessi
Material Lekurë GomëPlastikëGomëPlastikëPlastikë
Përshkrimi Dorza për ushtrime të fitnesit,  kanë një qëndrueshmëri të madhe fal kualitetit nga lëkura. Mund të përdoren edhe për sporte tjera sipas dëshirës.

htrojcë për ushtrime Yoga

E gjerë 61 cm, e gjatë 180 cm siguron rehati për njerëzit e të gjitha formave dhe madhësive. Me material shkumë me dendësi të lartë, dysheku premium i trashë 1cm i butë mbështet boshtin kurrizor, ijet, gjunjët dhe bërrylat në dyshemetë e forta

Me sipërfaqe anësore të dy anëshme, që nuk rrëshqasin, dysheku i  stërvitjes Premium për të gjitha qëllimet vjen me një avantazh të shkëlqyeshëm rezistent ndaj rrëshqitjes për të parandaluar dëmtimet

Elasticiteti i jashtëzakonshëm ju lejon të mbani ekuilibrin tuaj gjatë çdo stili ushtrimi. Teknologjia rezistente ndaj lagështirës bën që mat të lahet lehtësisht me ujë dhe sapun.


Tegë nga materiali i gomës i cili ju mundëson që të forconi pjesën e dorës apo edhe krahut.Mundë ta përdorni në palestra të fitnesit apo edhe në hapësira të ndryshme sipas dëshirës.

-Pesha: 2kg
Tegë nga materiali i gomës i cili ju mundëson që të forconi pjesën e dorës apo edhe krahut.Mundë ta përdorni në palestra të fitnesit apo edhe në hapësira të ndryshme sipas dëshirës.

-Pesha: 4kg
Kjo Trakë Vrapimi ka hyrje dhe altoparlant MP3 dhe USB. Traka matë raportin e yndyrës trupore me yndyrën e trupit.
EFS (Sistemi i Rënies së Ngadaltë) është i disponueshëm, Sistemi i amortizatorit për thithjen e goditjeve (duke thithur presionin e peshës trupore në rutine gjatë vrapimit, duke siguruar jetëgjatësinë e rutines tuaj).

Fuqia e motorit:hp motor DC
Shpejtësia: 1-14 km/h
Zona e ecjes: 126*43 cm
Pjerrësia: Pjerrësia manuale (3 hapa)
Informacioni i treguesit: Ritmi i zemrës, shpejtësia, distanca, koha, kaloritë, yndyra e trupit, informacioni i programit.
Matja e rrahjeve të zemrës:monitor i rrahjeve të zemrës me dorë.
Kapaciteti: 110 kg
Informacioni i lubrifikimit: Falë rezervuarit të posaçëm të vajit, i cili është i patentuar vetëm në rutinat ULTIMA, lubrifikimi bëhet lehtësisht nga rezervuari praktik i vajit, jo me vaj sprej si në modelet e vjetra.
Karakteristika e palosjes: Mund të paloset dhe të bartet lehtësisht falë rrotës së përparme.
Markë         ultima 
Kapaciteti 110 kg
Pjerrësia Manual
Numri i Programeve 15
Gama e shpejtësisë 0 - 14 km/h 
Mp3 player ka
Lloji i ekranit LCD
Ka hyrje dhe altoparlant MP3 dhe USB. Ai mat raportin e yndyrës trupore me yndyrën e trupit. 
EFS (Sistemi i Rënies së Ngadaltë) është i disponueshëm Sistemi i amortizatorit për thithjen e goditjeve (duke thithur presionin e peshës trupore në rutine gjatë vrapimit, duke siguruar jetëgjatësinë e rutines tuaj).

Fuqia e motorit: hp motor DC
Shpejtësia: 1-14 km/h
Zona e ecjes: 126*43 cm
Pjerrësia: Pjerrësia automatike deri në 15%
Informacioni i treguesit: Ritmi i zemrës, shpejtësia, distanca, koha, kaloritë, yndyra e trupit, informacioni i programit
Matja e rrahjeve të zemrës: monitor i rrahjeve të zemrës me dorë
Kapaciteti: 110 kg
Informacioni i lubrifikimit: Falë rezervuarit të posaçëm të vajit, i cili është i patentuar vetëm në rutinat ULTIMA, lubrifikimi bëhet lehtësisht nga rezervuari praktik i vajit, jo me vaj sprej si në modelet e vjetra.
Karakteristika e palosjes: Mund të paloset dhe të bartet lehtësisht falë rrotës së përparme.
Markë ultima 
Kapaciteti 110 kg
Po
Pjerrësia Automatik
Numri i Programeve 16
Gama e shpejtësisë 0 - 14 km/h 
Mp3 player ka
Lloji i ekranit LCD