Nëntotali
0.00

Aspirator Midea, 60L,03-W


Aspirator Simfer, 8662 SM


Aspirator Odul, Eco, 60cm,


Çmimi 69.00 € 29.00 €69.00 €
Brand Midea SimferOdul
Karakteristika Me Dritë Me DritëMe Dritë
Lloji Montuese MontueseMontuese
Voltazha 220-240V 220-240V220-240V
Përshkrimi Aspirator i cilësisë së lartë nga firma Midea.Fal performancave të saja, arrini që të të evidentoni cdo erë të ushqimeve të cilat ju i përgaditni.Montohet në murë për shtëpinë e juaj apo edhe për ndonjë lokal të cilin ju keni nevojë.

-3 Shpejtësi
-Llambë: 40W
-Kapaciteti: 60L
-Garancioni: 1 Vit
Aspirator i cilësisë së lartë nga firma Simfer.Fal performancave të saja, arrini që të të evidentoni cdo erë të ushqimeve të cilat ju i përgaditni.Montohet në murë për shtëpinë e juaj apo edhe për ndonjë lokal të cilin ju keni nevojë.

Specifikat e këtij produkti janë:

-Dimenzionet:62x60x50 cm
-Gjerësia e futjes 60 cm
-Diametri i tubit:150 mm
-Trupi: Metal
-Numri i motorit: 1
-Mënyrat e funksionimit: shkarkimin / qarkullimin
-Numri i shpejtësive 3
-Niveli maksimal i zhurmës: 55 dB
-Valvula anti-kthyese
-Garancioni: 6 muaj

Aspirator Montues Odul i cilësisë së lartë dhe mjaft i përshtatshem për kuzhinën e juaj . Posedon 3 cilsime sipas nivelit te avullimit, kjo mundson që gjat përgaditjes së ushqimit tuaj, avullimi të largohet me lehtësi nga aspiratori. Njëkohsisht kuresen energjin elktrike fal sistemit Eco që posedon.

-Gjerësia: 60cm

-Gjatësia:45.5cm

-3 cilësime të Ajrit

-Garancioni: 2 vite