Nëntotali
0.00

Set Tavolinë+ 4 Karrige, Rattan


Shtrojë për Karrige, 40x40 cm.


Shtrojë për Karrige, 40x40 cm.


Shtrojë për Karrige, Home@Home, 40x80+2 cm.


Shtrojë për Karrige, Home@Home, 40x80+2 cm.


Shtrojë për Karrige, Home@Home, 40x80+2 cm.


Çmimi 349.00 € 1.99 €1.99 €2.99 €2.99 €2.99 €
Kategoria Karrige dhe Tavolinë Sezonale Shtrojë për KarrigeShtrojë për KarrigeShtrojë për KarrigeShtrojë për KarrigeShtrojë për Karrige
Ngjyra Kafe KuqeKaltërtPinkHiriHiri
Përshkrimi

Ky set është padyshim zgjedhja ideale për një pushim të qetë dhe relaksues.

Elegancë dhe thjeshtësi. Falë madhësisë kompakte, seti ju lejon të shijoni paqen dhe harmoninë me të dashurit tuaj edhe në një ballkon të vogël.

Të rehatshëm dhe të përshtatshëm: Bërë nga nga materiali Ratan të pajisur me jastëk të butë dhe të mbushur për të ju sjell rehati të jashtëzakonshme dhe një përvojë të përsosur përdorimi. 

Jastëk i butë, sedilje e gjerë, kornizë e fortë karrigeje dhe material i lehtë ndërtojnë një dizajn miqësor dhe praktik për përdoruesit. 

Set i prodhuar nga materiali Ratan me cilësi të lartë i cili mund të përballoj të gjitha ndryshimet e motit ( shiun apo nxehtësinë)  pasi është trajtuar me anti-ndryshk dhe anti-korrozion, që sigurojnë jetëgjatësi më të gjatë.


-1 tavolin
ë.
-4 karrige.

Shtrojë për Karrige

Dimensionet: 40x40 cm


Instruksionet e larjes dhe tharjes:

-Mos përdorni zbardhues

-Mos e pastroni ne rrobalarëse

-Mos përdorni temperaturë të lartë gjatë hekurosjes.Shtrojë për Karrige

Dimensionet: 40x40 cm


Instruksionet e larjes dhe tharjes:

-Mos përdorni zbardhues

-Mos e pastroni ne rrobalarëse

-Mos përdorni temperaturë të lartë gjatë hekurosjes.


Shtrojë për Karrige

Dimensionet: 40x80+2 cm

Materiali: Poliester


Instruksionet e larjes dhe tharjes:

-Mos përdorni zbardhues

-Mos e pastroni ne rrobalarëse

-Mos përdorni temperaturë të lartë gjatë hekurosjes.


Shtrojë për Karrige

Dimensionet: 40x80+2 cm

Materiali: Poliester


Instruksionet e larjes dhe tharjes:

-Mos përdorni zbardhues

-Mos e pastroni ne rrobalarëse

-Mos përdorni temperaturë të lartë gjatë hekurosjes.


Shtrojë për Karrige

Dimensionet: 40x80+2 cm

Materiali: Poliester


Instruksionet e larjes dhe tharjes:

-Mos përdorni zbardhues

-Mos e pastroni ne rrobalarëse

-Mos përdorni temperaturë të lartë gjatë hekurosjes.