Nëntotali
0.00

Enëlarse Midea, WQP12-7631


Enëlarse Telefunken, TFD 12


Enëlarse Telefunken, TFD 13 DW 2302


Enëlarëse Telefunken, TFD 14 DW2302


Enëlarëse montuese, Telefunken


Enëlarëse TELEFUNKEN, TFD 14 INOX


Çmimi 219.00 € 249.00 €229.00 €239.00 €269.00 €279.00 €
Brand Midea TelefunkenTelefunkenTelefunkenTelefunkenTelefunken
Lloji i Energjisë A++ A++A++A++A++A++
Ngjyra Bardhë BardhëBardhëBardhëBardhëHiri
Përshkrimi Enëlarse e cilësisë së lartë nga firma Midea.Pastrimi i enëve bëhet në mënyrë të shpejtë dhe efikase fal fuqisë së saj.Me anë të klasës së energjisë A++, arrini që në të njejtë kohë të kurseni energjinë. Pa marrë parasysh se qfar lloj të enëve vendosni, me anë të enëlarës Telefunken bëhet tharja e enëve dhe pa tharjen shtesë me dorë.

Specifikat e produktit janë:

-Kontrolli i Temperaturës
-Klasa e energjise: A++
-Materiali: Plastik/Metal
-Programe: 49
-Display panel
-Niveli i zhurmes: 49db
-Përmasat: Gjerësia 60cm, Lartësia 84.5cm, Thellësia 61cm
-Garancioni: 5 vite

Enëlarse e cilësisë së lartë nga firma Telefunken.Pastrimi i enëve bëhet në menyrë të shpejtë dhe efikase fal fuqisë së saj.Me anë të klasës së energjisë A++, arrini që në të njejtë kohë të kurseni energjinë. Pa marrë parasysh se qfar lloj të enëve vendosni, me anë të enëlarës Telefunken bëhet tharja e enëve dhe pa tharjen shtesë me dorë.

Specifikat e produktit janë:

-Kontrolli i Temperaturës
-Materiali: Plastik/Metal
-Modeli:TFD 12
-Mbrojtja kundër temperatures së lartë
-Konsumi i ujit:12L
-Përmasat: Gjerësia 45cm, Lartësia 85cm, Thellësia 60cm
-Vendi i origjinës:Turqi
-Garancioni: 5 vite

Enëlarse e cilësisë se larte nga firma Telefunken.Pastrimi i enëve bëhet në menyrë të shpejtë dhe efikase fal fuqisë së saj.Me anë të klasës së energjisë A++, arrini që në të njejtë kohë të kurseni energjinë. Pa marrë parasysh se qfar lloj të enëve vendosni, me anë të enëlarës Telefunken bëhet tharja e enëve dhe pa tharjen shtesë me dorë.

Specifikat e produktit janë:

-Kontrolli i Temperaturës
-Materiali: Metal
-Modeli: TFD 13 DW 2302
-Klasa e energjisë: A++
-Pesha: 46kg
-Mbrojtja kundër temperatures së lartë
-Numri i dyerve:1
-Konsumi i ujit:12L
-Përmasat: Gjerësia 45cm, Lartësia 85cm, Thellësia 60cm
-Vendi i origjinës:Turqi
-Garancioni: 5 vite

Enëlarse e cilësisë se larte nga firma Telefunken.Pastrimi i enëve bëhet në menyrë të shpejtë dhe efikase fal fuqisë së saj.Me anë të klasës së energjisë A++, arrini që në të njejtë kohë të kurseni energjinë. Pa marrë parasysh se qfar lloj të enëve vendosni, me anë të enëlarës Telefunken bëhet tharja e enëve dhe pa tharjen shtesë me dorë.


-Kontrolli i Temperaturës
-Programe: 4
-Kapaciteti: 14 pjata
-Përmasat: Gjerësia 60cm, Lartësia 85cm, Thellësia 60cm
-Garancioni: 5 vite

Enëlarse e cilësisë se lartë nga firma Telefunken.Pastrimi i enëve bëhet në menyrë të shpejtë dhe efikase fal fuqisë së saj.Me anë të klasës së energjisë A++, arrini që në të njejtë kohë të kurseni energjinë. Pa marrë parasysh se qfar lloj të enëve vendosni, me anë të enëlarës Telefunken bëhet tharja e enëve dhe pa tharjen shtesë me dorë.


-Kontrolli i Temperaturës
-Klasa e energjisë: A++
-Programe: 5
-Garancioni: 5 vite

Enëlarse e cilësisë se lartë nga firma Telefunken.Pastrimi i enëve bëhet në menyrë të shpejtë dhe efikase fal fuqisë së saj.Me anë të klasës së energjisë A++, arrini që në të njejtë kohë të kurseni energjinë. Pa marrë parasysh se qfar lloj të enëve vendosni, me anë të enëlarës Telefunken bëhet tharja e enëve dhe pa tharjen shtesë me dorë.

-Kontrolli i Temperaturës
-Klasa e energjisë: A++
-Materiali: Metal
-Konsumi i energjisë në vit: 258 kWh/vit
-Niveli i zhurmës: 49dB
-Mbrojtja kundër temperatures së lartë
-Numri i dyerve:1
-Konsumi i ujit:12L
-Përmasat: Gjerësia 59.6cm, Lartësia 84.5cm, Thellësia 59.8cm
-Garancioni: 5 vite