Nëntotali
0.00

Shporet Montues, Tfbo


Shporet Odul, OE-6004


Shporet Odul, 50x60, OE-5004


Shporet Odul, OE-6060V, Vitroceramike


Shporet Odul, OE-6004V-R, RETRO


Mini Furrë me dy pllaka, Odul 3030


Çmimi 179.00 € 199.00 €189.00 €279.00 €299.00 €64.00 €
Brand Telefunken OdulOdulOdulOdulOdul
Lloji Montues Jo MontuesJo MontuesJo MontuesJo MontuesJo Montues
Materiali Hekur-Plastikë Hekur-PlastikëHekur-PlastikëHekur-PlastikëHekur-PlastikëHekur-Plastikë
Kapaciteti 60l 50L40L60l50L40L
Përshkrimi

Shporet telefunken i cilësisë së lartë dhe mjaft i përshtatshem për kuzhinën e juaj .Furrë e integruar.Arrini ta ndërroni temperaturen sipas deshires suaj duke arritur keshtu pjekje te ushqimit me nxehtësi të ndryshme.

-Kapaciteti i furrës: 60L
-Dimenzionet: Gjerësia: 59cm, Gjatësia: 58cm
-klasa e energjisë: A
-Garancioni: 2 vite

Shporet Odul i cilësisë së lartë e cila i pershtatet cdo kuzhine.Me anë të kontrollimit te temperaturës, arrini qe të pjekni ushqimin tuajë në nxehtësi të ndryshme.  Sirtari i ngrohjës mban gjithçka që ju të gatuani ushqimet e juaja të ngrohta dhe të gatshme për tu shërbyer.

Specifikat e Produktit:

-Madhesia: 60x60cm,
-Termostati I temperatures,
-Kontrolli I temperatures,
-Lloji : Me plloqe
-Garancioni:2 vite
Shporet Odul i cilësisë së lartë e cila i pershtatet cdo kuzhine.Me anë të kontrollimit te temperaturës, arrini qe të pjekni ushqimin tuajë në nxehtësi të ndryshme.  Sirtari i ngrohjës mban gjithçka që ju të gatuani ushqimet e juaja të ngrohta dhe të gatshme për tu shërbyer.-Madhësia: 50x60cm,
-Termostati I temperatures,
-Kontrolli I temperatures,
-Kapaciteti: 45L
-Garancioni:2 vite
Shporet Odul i cilësisë së lartë e cila i pershtatet cdo kuzhine.Me anë të kontrollimit te temperaturës, arrini qe të pjekni ushqimin tuajë në nxehtësi të ndryshme. Dyer me mbështjellës me qetësi dhe heshtje. Sirtari i ngrohjes mban gjithçka që ju të gatuani ushqimet e juaja të ngrohta dhe të gatshme për tu shërbyer.


-OE-6060V
-Energjia: A
-Garancioni: 5 Vite

Shporet Odul i cilësisë së lartë e cila i pershtatet cdo kuzhine.Me anë të kontrollimit te temperaturës, arrini qe të pjekni ushqimin tuajë në nxehtësi të ndryshme. Dyer me mbështjellës me qetësi dhe heshtje. Sirtari i ngrohjes mban gjithçka që ju të gatuani ushqimet e juaja të ngrohta dhe të gatshme për tu shërbyer.


-OE-6004V-R, RETRO
-Energjia: A
-4 Plloqa për pjekje
-Temperatura max: 250
-9 cilësime të temperaturës
-Garancioni: 2 vite
Mini furrë Odul i cilësisë së lartë e cila i përshtatet cdo kuzhine.Me anë të kontrollimit te temperaturës, arrini qe të pjekni ushqimin tuajë në nxehtësi të ndryshme. Dyer me mbështjellës me qetësi dhe heshtje. Sirtari i ngrohjës mban gjithçka që ju të gatuani ushqimet e juaja të ngrohta dhe të gatshme për tu shërbyer.

-Dimensionet: 61cm i gjerë, 40cm i fellë, 30cm i lartë
-2 pllaka
-2 vite Garancion