Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Bathrani Spa, Rose Soap Flowers,220GrSet Paleta për Sy,Magic Escape M&E


Set Brusha për Kozmetik,29cp


Set Brusha për Kozmetik,26cp


Set Brusha për Thonjë,5cp


Çmimi 14.90 € 38.38 €8.40 €61.95 €56.70 €3.68 €
Për Fytyrë 23PaletëBrushaBrushaNails
Skrub M&EMultiAstraSoctteal
1cp 1cp30ml30ml5cp
Femra FemraFemraFemraFemra
Zezë ZezëZezëZezëZezë
Metal + Plastike Metal + PlastikeMetal + PlastikeMetal + PlastikeMetal + Plastike
Të gjitha Llojet Të gjitha LlojetTë gjitha LlojetTë gjitha LlojetTë gjitha Llojet
30Muaj 30Muaj30Muaj30Muaj30Muaj
Përshkrimi

Bathrani Spa, lule sapuni trëndafili,220gr

Spa me lule të sapunit për të bukurën e disponimit dhe relaksimit duke pastruar lëkurën. Petalet e bukura shpërndahen në një shkumë të butë që zbut lëkurën tuaj,e akoma më shumë e zbut aroma e saj delikate për të mbajtur këmbët dhe duart me erë të bukur.

Karakteristikat e luleve të sapunit të spa:

Përdorni për manikyr ose pedikyr
Format e bukura të luleve dekorojnë ujin e banjës
Shkrihet në shkumë sapuni të mëndafshtë
Pastron në thellësi duart dhe këmbët
Zbut lëkurën e thatë dhe të ashpër

Unë jap një ndjenjë të qartë dhe të lirë
Set Paleta për Sy,Magic Escape M&ESet Brusha për Kozmetik,29cpSet Brusha për Kozmetik,26cpSet Brusha për Thonjë,5cp