Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Dyshek Me Figura, 1.71m x 89cm


Bazen për Fëmijë, Intex, 86 x 25 cm.


Bazen për Fëmijë, Intex, 147x33cm.


Bazen për Fëmijë, Intex, 147x33cm.


Bazen për Fëmijë, Intex, 168x46cm.


Bazen Familjar, Intex, 2.62x1.60x46cm.


Çmimi 9.99 € 3.99 €10.90 €9.49 €15.90 €32.90 €
Brand Bestway IntexIntexIntexIntexIntex
Mosha 3+ 3+3+3+3+6+
Forma Unisex RrumbullakëtRrumbullakëtRrumbullakëtRrumbullakëtKatrore
Ngjyra Multi KalërtKalërtKalërtKalërtKalërt
Përshkrimi
Spërkatuni verës me stil me Bestway Splash of Sicily Pool Float. Ky notues përmban modele të frymëzuara nga arti tradicional mesdhetar dhe sicilian. 
Fryjeni shpejt sallonin dhe është gati për argëtim në pishinë. Deflacioni është i shpejtë, i thjeshtë dhe lejon ruajtje të përshtatshme. 

Madhësia: 1,71 mx 89 cm (67 in. x 35 in.)
Grafika të ndritshme, shumëngjyrëshe dhe dekorative të frymëzuara nga arti sicilian
Lehtë për tu fryrë, shfryrë dhe ruajtur.
Përmbajtja: 1 notues pishinë, 1 copëz riparimi

Bazen për Fëmijë

- Me 3 nivele

-Dimensionet 86x25cm

-Kapaciteti 63L

-Mosha e rekomanduar: +3 vjeç

Pishina Kiddie Intex Sunset Glow është e përkryer për fëmijët që duan të shkojnë nën ujë. Projektuar me 3 unaza të ndritshme, shumëngjyrëshe dhe një dysheme të qetë për fryrje, vendoset lehtësisht në oborrin e shtëpisë për shumë argëtim të mbushur me spërkatje.

 • Pishina lejon për 9.5 in ujë (73 gal)
 • Patch riparimi përfshirë
 • 3 unaza, dysheme e butë për fryrje
 • Madhësia e përafërt e fryrë: 58 në X 13 in
 • Për moshat 3+

Ikni nxehtësisë së verës me pishinën Intex Crystal Blue Inflatable! Shtesa perfekte për çdo oborr,  me thellësi 9 inç uji, është vetëm sasia e duhur e ujit që të vegjlit të freskohen.

 • Madhësia e përafërt e fryrë: 58 në x 13 inch
 • Kapaciteti i ujit: 87 galona (9 in lartësi muri)
 • Unaza 8ga, dysheme 7ga
 • Krijuar për Moshat 2+

Pishina Kiddie Intex Sunset Glow është e përkryer për fëmijët që duan të shkojnë nën ujë. Projektuar me 3 unaza të ndritshme, shumëngjyrëshe dhe një dysheme të qetë për fryrje, vendoset lehtësisht në oborrin e shtëpisë për shumë argëtim të mbushur me spërkatje.

 • Përmban 4 unaza të barabarta
 • Pishina lejon për 14.5 in ujë (206 gal)
 • Patch riparimi përfshirë
 • Madhësia e përafërt e fryrë: 66in X 18inch
 • Për moshat 3+

Pishina Intex Swim Center ™ Seashore Pool përmban një formë unike dhe muret e gjëra anësore lejojnë hapësirën maksimale të lojërave dhe dy dhoma ajri, secila me një valvul të kombinuar, e bëjnë inflacionin dhe deflacionin një fllad.

 • 13 ga vinil
 • Kapaciteti i ujit: 185 galona (12 in lartësi muri)
 • Madhësia e përafërt e fryrë: 103in LX 63in WX 18in H
 • 2 dhoma ajri me valvola të kombinuara për inflacion të shpejtë dhe deflacion
 • Përfshin spinën e kullimit dhe patchin e riparimit
 • Nota e moshës 3+ vjet