Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Aparat Uji E-tech, FY-20LA 5L H / 0.75 C


Pompë Elektrike për Bidon, FY-012


Pompë Elektrike për Bidon, Silver SP-15


Aparat i akullit Goldmaster GM-7932 Maxifroze


Çmimi 89.00 € 6.90 €6.90 €139.00 €
Brand E-Tech TjetërTjetërGoldmaster
Lloji Ftohës/Ngrohës TjetërTjetërFtohës
Voltazha 220-240V TjetërTjetër220-240V
Përshkrimi Aparat uji E-tech  cili i përshtatet gjdo llojë hapësire si: shtëpi apo zyre..Fal sistemit të saj unik, ajo arrin që të ftofë, nxeh ujin në të njejtën kohë.

-Modeli:FY-20LA
-Fuqia: 550W
-Voltazha: 220-240V
-Frekuenca: 50/60Hz
-Temperatura e ngrohtë: 85-95 Grade Celsius
-Temperatura e ftohtë: 10-15 Grade Celsius
-Dimenzionet: Gjatësia: 84cm, Thellësia: 28cm,Gjerësia: 30cm
Ky shpërndarës uji është pa BPA, çelik inox 304, plastikë ABS me densitet të lartë, pa materiale toksike dhe pa erë. Bateri e integruar e rikarikueshme 1200 mAh. 

Pajisja elektrike e përshtatshme për një sërë modelesh shishesh.

Pajisje portative për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm si kampe, piknik, aktivitete, etj.

Ky shpërndarës uji  ka densitet të lartë, pa materiale toksike dhe pa erë. Bateri e integruar e rikarikueshme dhe shumë e lehtë për përdorim. Pajisja elektrike e përshtatshme për një sërë modelesh shishesh. Kjo paisje portative është për përdorim të brendshëm shtëpi apo zyre dhe të jashtëm si kampe, piknik, aktivitete, etj.

Goldmaster GM-7932 Prodhuesi i akullit, Kapaciteti 12kg në 24orë.
Performanca e krijimit të akullit Mund të bëjë 9 copë akulli në 8 minuta
Aftësi për të bërë dy madhësi të ndryshme akulli,të vogël dhe të madh.
Rezervuari i ujit 2,2 L
Mbulesa e sipërme transparente
Treguesi i shtimit të ujit
Funksioni i mbylljes automatike
Fuqia e prodhimit të akullit: 154W-168W 
Krijimi i akullit fuqia: 220W-240W