Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Pjatë për Ëmbëlsirë, Ø20cm


Set Porcelani, 19 Pjesë


Pjatë për Servim, Metalic 26CM


Set Porcelani, 18 Pjesë


Set Pjata për ëmbëlsirë, 8 Pjesë


Set për ëmbëlsirë, 8 Copë


Çmimi 2.49 € 9.99 €9.99 €13.90 €29.90 €29.90 €
Lloji Për ëmbëlsirë MultifunksionaleMultifunksionaleMultifunksionalePër ëmbëlsirëPër ëmbëlsirë
Materiali Porcelan PorcelanMetalPorcelanPorcelanPorcelan
Madhësia E Vogël MesatareMesatareMesatareMesatareMesatare
Ngjyra Zezë BardhëZezëBardhëBardhëBardhë
Përshkrimi

Dizajn klasik: përputhet me çdo dekor, formal ose rastësor.

-Materiale dhe ngjyra të forta;

-I përshtatshëm për përdorim të përditshëm, ngjarje të veçanta, ahengje etj;

-Mund të nxehet në mikrovalë;

-Mund të lahet në enëlarëse;

Materiali: Porcelan.
Diametri: 20cm.

Seti i pjatave nga porcelani i cilësisë së lartë.

Me formë të rrumbullakët.

Me dizajn klasik.

Janë rezistente ndaj gërvishtjes.

Mund të pastrohen edhe në enëlarëse.

Pjatë për servim.

Praktike në përdorim.

Pastrohet shumë lehtë.

Materiali: Alumin.

Seti i pjatave nga porcelani i cilësisë së lartë.

Me formë të rrumbullakët.

Me dizajn klasik.

Janë rezistente ndaj gërvishtjes.

Mund të pastrohen edhe në enëlarëse.
Set për ëmbëlsirë.
Me material porcelani.
Praktike për përdorim.

Në dispozicion: 
1 Pjatë e madhe.
6 Pjata mesatare.
1 Lugë për servim.
Set për ëmbëlsirë.
Me material porcelani.
Praktike për përdorim.

Në dispozicion: 
1 Pjatë e madhe.
6 Pjata mesatare.
1 Lugë për servim.