Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Mikser Dsp, KM2071, 350W


Mikser Bosch, MFQ36400S


Mikser Zilan, ZLN7567, I Kuq


Mikser, Haeger


Mixer Tefal, 300W HT310838


Mikser Tefal, HT312138


Çmimi 17.90 € 40.99 €7.90 €14.90 €35.90 €52.90 €
Brand Dsp BoschZilanHaegerTefalTefal
Lloji Dorë DorëDorëDorëDorëDorë
Materiali Plastikë PlastikëPlastikëPlastikë
Watts 350W 450 W220-240W250w300 w300w
Përshkrimi Mikser i dorës Dsp KM2071, i cili falë fuqisë 350W, arrin që të përziej vezët apo edhe  kremat e ndryshëm për ëmbëlsira.Me anë të 4 shpejtësive, arrini që me efikasitet të përzieni kremat e ndryshëm.Shtesat prej materialit të qelikut, mundë të ndërrohen në bazë të përbërësit të cilin jeni duke e përgaditur.Materiali i saj cilësor mundëson që ju të punoni dhe në të njejtën kohë nuk krijon zhurmë.

-Fuqia: 200W
-Shtesat e qelikut
-5 cilësime të shpejtësisë
-Dimenzionet: 29.00 x 12.00 x 19.00 cm

Mikser nga firma e njohur Bosch i cilësisë së lartë dhe me një performance të lartë.Fal fuqisë 450W,arrini një përzirje të shpejtë dhe efikase. Pajisja e fuqishme që është jashtëzakonisht e qetë. Zhurma e shkaktuar nga puna zvogëlohet ndjeshëm duke përdorur teknologjinë dhe materialet më të fundit. Pesha është zvogëluar ndjeshëm për shkak të aplikimit të materialeve më të fundit dhe teknologjisë së motorit, duke e bërë punën më të lehtë dhe më pak të lodhur. 

Specifikat e Produktit:

-Motor me fuqi 450W
-Nuk krijon zhurmë të lartë
-Lehtë për tu përdorur dhe pastruar
-I përshtatshëm për dorë
-Garancioni: 2 vite

Mikser dore, 7 shpejtesi, motor bakri, dizajn ergonomik, permban brume dhe grepa per brum, buton per heqjen e gomeve, i lehte ne perdorim dhe pastrim, fuqi 100W, furnizim me energji 220-240V.
Mikser i dorës Haeger, i cili falë fuqisë 180W, arrin që të përziej vezët apo edhe  kremat e ndryshëm për ëmbëlsira.Shtesat prej materialit të qelikut, mundë të ndërrohen në bazë të përbërësit të cilin jeni duke e përgaditur.Materiali i saj cilësor mundëson që ju të punoni dhe në të njejtën kohë nuk krijon zhurmë.

-Fuqia: 180W
-Shtesat e qelikut

-Butoni i nxjerrjes do tju ndihmojë të hiqni lehtësisht aksesorët,
-Shtesat nga çeliku
-Nuk ka garancion
Tefal HT310838 . mikseri ka një dorezë ergonomike për të garantuar kontrollin e tij të rehatshëm. Përzierësi Tefal HT615138Easymax punon me 5 shpejtësi dhe 500W fuqi. Paketa përmban të dyja një grup plastike të vozave të rrahjes dhe një grup të përzirëzve të çelikut inox.

-Konsumi i energjisë:300W
-Ju mund të zgjidhni midis pesë shpejtësive
-Kontrollohet nga një shtytje e vetme e një butoni
-Numri i shpejtësive 5
Tefal HT312138 mundëson rrahjen e të bardhave  të vezëve, kremave si dhe  brumave të ndryshëm.5 shpejtësi dhe funksioni Turbo për tu përshtatur për çdo përgatitje të shijshme që bëni.Qendra e përkohshme e pjerrët 3,3L e mbështjellë të gjithë përbërësit në tas, duke përmirësuar rezultatet e rrahjes. Gjithashtu ju lejon të përzierni  edhe sasi të vogla.

-300w
-
Butoni i nxjerrjes do tju ndihmojë të hiqni lehtësisht aksesorët.
-Funksioni Turbo
-Shtesat nga çeliku
-Një këmbë lëvizëse me dorë në blloqe plastike, e lehtë për tu instaluar sa herë që ju nevojitet, për përzierje të ndryshme.