Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Çarçaf Shtrati, Për Dy Persona, 200x220cm.


Sofrabez, 156x160cm


Mbulesë Divani, Ngjyra e Kaftë, 65x195cm


Mbulesë Divani, Ngjyra e Zezë, 65x70cm


Mbulesë Divani, Ngjyra e Zezë, 65x195cm


Mbulesë Divani, Ngjyra e Bardhë, 70x70cm


Çmimi 8.99 € 3.50 €4.99 €0.99 €4.99 €4.99 €
Ngjyra Shtrati TryezeDivaniDivaniDivaniDivani
Brand Winning Star Luxury HomeMiabellaElkosTjetërMiabella
Dimensionet 200X220cm 30X50cm65X19 cm65X70cm65x195cm70X70cm
Ngjyra Bardhë KaftKaftZezëHiriBardhë
Përshkrimi

Çarçaf Shtrati

Çarçaf shtrati i lehtë për tu vendosur dhe tërhequr nga dysheku, falë llastëkut elastike i cili edhe e mban çarçafin në vend. Pëlhurë e qëndrueshme  e thurur nga pambuku- një material natyral i butë që merr frymë, thith lagështi dhe nuk permbanë substancat që mund të dëmtojnë lëkurën ose shëndetin tuaj. Një zgjedhje e sigurt që ju lejon ju dhe familjes tuaj të flini mirë.

Dimensionet: 200x220cm.

Materiali: 66% Pambuk, 34% Poliester

Mbulesë për Tavolinë

Mbulesë tavoline, që mund të përdoret për dekorimin e tavolinës së ushqimit jo vetëm gjatë ngrënies por edhe si mbulesë dekoruese.

Dimensionet: 156x160cm.

Materiali: 100% Poliester.
 Mbulesë divani, Kaftë, 65x195cm

Mbroni divanin ose kolltukun nga njollat, lëngjet dhe qimet e kafshëve shtëpiake. Kjo mbulesë mbron divanin tuaj 100% nga njollat, uji, madje edhe vera e kuqe dhe mbulesa mund të lahet në lavatriçe. Me nje kombinim ngjyrash  Thjeshtë vendoseni mbi divan, kapni llastikun mbas divanit në mënyrë që të mos lëvizë dhe shtojini bukurinë dhe jetëgjatësinë divanit tuaj për vite me rradhë.
Nuk preferohet të hekuroset,duhet të pastrohet në makinë larëse deri në 30C.

Ngjyrë: Kaftë

Dimensioni: 65x195cm

Mbulesë divani, Zezë, 65x70cm - Mbroni divanin ose kolltukun nga njollat, lëngjet dhe qimet e kafshëve shtëpiake. Kjo mbulesë mbron divanin tuaj 100% nga njollat, uji, madje edhe vera e kuqe dhe mbulesa mund të lahet në lavatriçe. Me nje kombinim ngjyrash dhe 3 përmasa.

Thjeshtë vendoseni mbi divan, kapni llastikun mbas divanit në mënyrë që të mos lëvizë dhe shtojini bukurinë dhe jetëgjatësinë divanit tuaj për vite me rradhë.

Dimensioni : 65x70cm

Mbulesë divani, Zezë, 65x195cm - Mbroni divanin ose kolltukun nga njollat, lëngjet dhe qimet e kafshëve shtëpiake. Kjo mbulesë mbron divanin tuaj 100% nga njollat, uji, madje edhe vera e kuqe dhe mbulesa mund të lahet në lavatriçe. Me nje kombinim ngjyrash dhe 3 përmasa.

Thjeshtë vendoseni mbi divan, kapni llastikun mbas divanit në mënyrë që të mos lëvizë dhe shtojini bukurinë dhe jetëgjatësinë divanit tuaj për vite me rradhë.

Dimensioni : 65x195cm

Mbulesë Divani, Bardhë, 70x70cm - Mbroni divanin ose kolltukun nga njollat, lëngjet dhe qimet e kafshëve shtëpiake. Kjo mbulesë mbron divanin tuaj 100% nga njollat, uji, madje edhe vera e kuqe dhe mbulesa mund të lahet në lavatriçe. Me nje kombinim ngjyrash dhe 3 përmasa.

Thjeshtë vendoseni mbi divan, kapni llastikun mbas divanit në mënyrë që të mos lëvizë dhe shtojini bukurinë dhe jetëgjatësinë divanit tuaj për vite me rradhë.

Dimensioni : 70x70cm